Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

SPORTECON Ltd

Η SPORTECON LTD είναι εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων που ιδρύθηκε το 2012 στην Βουλγαρία και αποτελεί συνέχεια μιας εμπορικής δραστηριότητας 10 χρόνων. Δραστηριοποιούμαστε στον αθλητικό τομέα και ειδικότερα στην αθλητική ένδυση και την αθλητική διατροφή.

Στην αθλητική ένδυση διανέμουμε τα προϊόντα RONHILL και HILLY του Αγγλικού ομίλου Outdoor and Sports Company Ltd καθώς τα προϊόντα ENDURANCE, WHISTLER , ATHLECIA, VIRTUS και ZIGZAG του Δανέζικου ομίλου SPORTS GROUP DENMARK.

Κύριο μέλημα μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, έχουμε δημιουργήσει B2B sites τα οποία αφορούν την αθλητική ένδυση δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να μπορούν να διαχειριστούν τις παραγγελίες τους και τις συλλογές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή στο διαθέσιμο στοκ.

Αξιοποιώντας την μεγάλη μας εμπειρία στην διανομή και αντιπροσώπευση προϊόντων αθλητικής διατροφής, διαθέτουμε πλέον το δική μας σειρά προϊόντων στον τομέα αυτόν.

Την Nutri-MX

Στη Nutri-MX δημιουργούμε συμπληρώματα και προϊόντα διατροφής ευρωπαϊκών προδιαγραφών , με γνώμονα την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών ομάδων καταναλωτών.

Τα προϊόντα της Nutri-MX κατασκευάζονται στην Ευρώπη στην Ελλάδα, και το Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα πρότυπα GMP (ορθή παρασκευαστική πρακτική) και τα πρότυπα ISO 22000, ISO 9001, HALLAL, HACCP, FDA, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Όραμα μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να έχουν ποιοτικά και ανταγωνίστηκα προϊόντα βελτιστοποιώντας το κέρδος τους και την θέση τους στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τον τρόπο που μπορούμε να συνεργαστούμε.

 Πώληση μόνο χονδρική.